Ons Team

Eric Jan Dikker

Zijn collega’s en opdrachtgevers typeren hem als zeer sympathiek, collegiaal, flexibel, enthousiast, loyaal en bovenal een zeer harde werker. Maar voor Eric Jan geldt wel: afspraak is afspraak. Zijn inspiratie haalt hij uit het inzetten van zijn kennis en ervaring in organisaties en bedrijven die dat nodig hebben.

Eric Jan is een zeer ervaren en gewaardeerde adviseur/projectleider. In zijn carrière heeft hij zich gericht op alle facetten van verkeerslichten en andere verkeerssystemen. Voor zowel de initiatiefase, ontwerp-, realisatie- en beheerfase. In de beheerfase zowel gericht op de techniek als verkeerskundige werking. Hij heeft zijn sporen achtergelaten bij verschillende wegbeheerders waar hij verkeersmanagement heeft geïnitieerd en geïmplementeerd. Met zijn sterk ontwikkelde competentie om samen te werken, is hij in staat om het verkeersmanagement naar een hoger niveau te brengen.

+31 (0)6 18521366
Eric.jan.dikker@dimatrics.nl

Richard Martens

Richard is enthousiast en vindt het een uitdaging om samen met een team nieuwe ontwikkelingen te realiseren. Voor het uitvoeren van zijn opdrachten gaat hij pragmatisch te werk. Met zijn communicatieve talent, is hij altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en de inhoudelijke motivatie voor oplossingen. Richard heeft een sterk gevoel voor proces en organisatie en weet van daaruit al snel een duidelijke koers uit te zetten. Transparantie en duidelijkheid is waar hij voor staat.

Hij heeft een brede ervaring met zowel detacherings- als adviesopdrachten. Richard heeft onder andere kennis van het opzetten van de systeemarchitectuur voor verkeersmanagementsystemen, realisatieprojecten en verkeerskundig beheer.

+31(0) 6 125 00 647
Richard.martens@dimatrics.nl